aktieupplysningen - information om akne och finnar

Om Akneupplysningen

Akneupplysningen.se är en rådgivande sida för personer som själva lider av eller har personer i sin närhet som är drabbade av akne i alla dess former. Vi når dagligen ut till hundratals besökare som söker information och metoder att behandla akne och symtomen av akne.

Akneupplysningen kom till för att fylla det stora glapp som finns mellan forskningsbaserade resultat kring akne och delar av holistiska metoder (kost, sömn, stress et c). Kort sagt så finns det en hel massa felaktig information att hitta, i allt från kvällstidningarnas glättiga artiklar till allvarsamma vårdsidor.

Vi vill med Akneupplysningen belysa hur man kan mildra och självbehandla akne och därför ge tips på det som är mest sannolikt att fungera och som dessutom har fungerat för andra.

Akneupplysningen är inte knuten till skönhetsbranschen, läkemedelsbranschen eller vårdgivande institut eller myndighet. Akneupplysningen drivs av personer med insikt, erfarenhet och utbildning inom hudvård, biokemi och informationskunskap.

All information på Akneupplysningen.se är att se som rådgivande och ansvar för användandet av de produkter eller metoder som vi skriver om ligger hos första instans, det vill säga tillverkare, upphovsman eller utförare.

Annonsering

Akneupplysningen drivs utan några intäktsintressen annat än genom annonsering. Annonsering sker i form av produktrekommendationer och länkar till olika leverantörers hemsidor.

Akneupplysningen får en viss procent av den försäljning som sker från den internettrafik vi genererar till olika leverantörer och butiker. Det är så att säga vår lön efter att ha lagt ner både pengar och hundratals timmar på att sammanställa information, grafik och artiklar.

Vi har flertalet företag att välja på i vår annonsering och därför så ser vi alltid till att rekommendera de bästa behandlingarna och produkterna som vi dessutom själva har erfarenhet eller kunskap om.